30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiRaspisan natječaj za novog pročelnika Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i...

Raspisan natječaj za novog pročelnika Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove

Na stranicama Grada Dubrovnika objavljen je Javni natječaj za imenovanje pročelnik/ice u Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove. Navedeno je kako se traži jedan izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca. Poslove službenice ovlaštene za privremeno obavljanje poslova radnog mjesta pročelnice Upravnog odjela vršila je u proteklom periodu Marijeta Hladilo.

Kako je objavljeno u tekstu natječaja prijave na natječaj, s dokazima o ispunjenju uvjeta dostavljaju se u rok u 8 dana od dana objave u Narodnim novinama, odnosno zaključno s danom 21. travnja 2022. godine.

Uz opće uvjete (punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima) kandidati moraju ispunjavati i posebne uvjete:

  • magistar struke ili stručni specijalist prave ili ekonomske struke
  • najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
  • položen državni stručni ispit
  • organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje upravnim tijelom
  • poznavanje rada na računalu
  • poznavanje jednog svjetskog jezika.

Navedeno je i kako uvjet stručnog zvanja (stupanj obrazovanja) ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla visoku stručnu spremnu odgovarajuće struke, a da se radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima razumijeva radno iskustvo (služba u upravnim tijelima jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave, državna služba, javna služba, radni odnos kod privatnog poslodavca, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovnima navedenog stupnja obrazovanja (stručne spreme) i struke. Navedeno je i kako osoba koja ispunjava ostale uvjete, a nema položen državni stručni ispit, može biti primljena u službu, uz obvezu polaganja ispita u roku od jedne godine od prijema u službu).

Na stranicama Grada Dubrovnika na kojima je natječaj i objavljen opisani su poslovi radnog mjesta među kojima spadaju izrada programa i plana rada upravnog odjela te organizacija rada unutar odjela, podnošenje pisanih izvješća o radu upravnog odjela i izvršenim poslovnima iz njegovog djelokruga kao i izrada prijedloga akata iz nadležnosti odjela i izrada prijedlog djela proračuna koji se odnosi na upravni odjel. Među poslovnima novog pročelnika/ice navedeno je i rješavanje u prvom stupnju o pravnim i obvezama službenika i namještenika upravnog odjela, a pročelnik odnosno pročelnica je i ovlaštenik zaštite na radu sukladno propisima o zaštiti o radu. U poslove pročelnika spadaju i drugi poslovi po nalogu gradonačelnika.

Na stranicama Grada navedeni su i podaci o plaći. Tako bruto plaću ovog radnog mjesta čini umnožak koeficijenta složenosti poslova (5,20) i osnovica za obračun plaće za pripadajući mjesec 3.325,50 kuna uvećan za 0.5 posto za svaku navršenu godinu radnog staža.

One koji se prijave na natječaj očekuje prethodna provjera znanja i sposobnosti koja obuhvaća pisano testiranje i intervju, a kojoj mogu pristupiti samo osobe koje su ispunila formalne uvjete iz javnog natječaja te stekle status kandidata/ kandidatkinje prijavljenog/ne na javni natječaj. Navedeno je i da se za pisani dio testiranja dodjeljuje određeni broj bodova od 1 do 10 te da će s kandidatima/kinjama koje ostvare najmanje 50 posto ukupnog broja bodova na pisanom testiranju provesti intervju.

Tekst natječaja možete pronaći ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA