31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarRadionica o prilagodbi poljoprivrede klimatskim promjenama

Radionica o prilagodbi poljoprivrede klimatskim promjenama

RadionicaSmjernice za prilagodbu poljoprivrede klimatskim promjenama“ bit će održana u utorak 15.studenoga s početkom u 10:00 sati i u srijedu 16. studenoga s početkom u 09:00 sati u Studentskom domu (Akademis „Academia“; manja dvorana za sastanke). Namijenjena je svim zainteresiranima s ciljem jačanja svijesti o klimatskim promjenama. Prijava ispunjavanjem obrasca je obavezna.

Sudjelovati može znanstvena i šira javnost, a cilj je jačanje svijesti o klimatskim promjenama i prilagodbi na njih. Ovo dvodnevno znanstveno – stručno događanje uz radionicu uključuje predstavljanje rezultata projekta i Panel raspravu.

Radionica je organizirana u sklopu projekta AGROBIORAZNOLIKOST – osnova za prilagodbu i ublažavanje posljedica klimatskih promjena u poljoprivredi (http://agrobioclim.iptpo.hr/) u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam.

Projekt „Agrobioraznolikost“ (KK.05.1.1.02.0005) financira se temeljem Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama“ u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA