30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 5 srpnja, 2022
NaslovnicaVijestiRadionica o načinu prijave na natječaj „Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih...

Radionica o načinu prijave na natječaj „Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Dubrovačka razvojna agencija DURA i Grad Dubrovnik organiziraju informativnu radionicu o izmjenama poziva te samom načinu prijave na natječaj „Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća“ dana 2. prosinca 2021 s početkom u 9 sati u Lazaretima.

Glavne aktualnosti natječaja te izmjene koje su nastupile, možete saznati na besplatnoj radionici. Prezentaciju će voditi djelatnik DURA-e, Mato Mojaš mag. ing. aeidf.

Izmjene uključuju nove datume za pripremu i podnošenje prijave, ali i najavljeni veći budžet koji će građanima biti dostupan za provedbu projekata. 

Umjesto planiranih 300, osigurano je čak 390 milijuna kuna, a tim sredstvima se planiraju sufinancirati troškovi obnove odnosno sustava za korištenje obnovljivih izvora energije za više od 5.200 kućanstava. 

Energetskom obnovom vašeg doma možete uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i pridonijeti očuvanju okoliša. 

Na stranicama www.fzoeu.hr objavljen je izmijenjeni Javni poziv za financiranje projekata obnove i korištenja obnovljivih izvora energije i do 60%. 

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno se prijaviti putem e maila – mmojas@dura.hr ili putem telefona 099 536 10 51. Svi prisutni trebaju imati covid potvrde.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA