34.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestylePRVI U DUBROVNIKU - Svi zaposlenici ugostiteljskog objekta u Uvali Lapad potpuno...

PRVI U DUBROVNIKU – Svi zaposlenici ugostiteljskog objekta u Uvali Lapad potpuno cijepljeni

Cijepljenje je stvar osobnog odabira te nije obavezno, no svakako je imperativ kako epidemiološke struke tako i Vlade da se svi ili što više turističkih djelatnika cijepi. Zato vesele vijesti, da su svi zaposlenici restorana Tuttobene Pizzeria & Fast Food cijepljeni. Ovakvim primjerom želi se potaknuti svijest o zdravlju, ali i brizi za turističku sezonu.

“Jako smo ponosni što to su naši zaposlenici prepoznali važnost cijepljenja, ne samo kako bi zaštitili sebe i goste, već zato što je cijepljenje dio ukupne odgovornosti. Svi mi moramo dati svoj doprinos u borbi s ovom pandemijom koja nažalost ne jenjava i dolazimo u opasnost da ugrozimo turističku sezonu, a samim time i poslovanje naše tvrtke. Zahvalan sam na izrazitoj odgovornosti koju su pokazali naši zaposlenici, hvala im na tome”, kazao je voditelj ovog ugostiteljskog objekta Alen Horvat.

Dodao je i kako je ovo prvi ugostiteljski objekt u Dubrovniku čiji su zaposlenici cjelokupno procijepljeni. 

Gosti su po riječima djelatnika zadovoljni i oduševljeni njihovom odgovornošću.

“Ovakvi primjeri gosti na veliko prepoznaju, te će vjerojatno najprije birati one lokacije koje su sigurne, koje im ulijevaju povjerenje i nadu kako se neće zaraziti te kako će se vratiti doma sigurni i bez zaraze”, zaključio je Horvat.

Na poduhvat UO Tuttobene Pizzeria & Fast Food osvrnuli su se ravnatelj OB Durovnik Marijo Bekić i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije Mato Lakić.

“Apsolutno moj je savjet kao i uvijek do sada kao što znate da se svi koji mogu koji nemaju zdravstvenu kontraindikaciju da se cijepe’’, riječi su ravnatelja Bekića, a dodao je i kako čestita ugostiteljskom objektu na organizaciji.

“Sve je važnije cijepljenje iz razloga što imamo sve više delta soja, koji se izuzetno brzo širi i izuzetno je važno što veću procjepljenost postići kako bi naravno zaustavili njegovo širenje’’, komentirao je epidemiolog Lakić.

Djelatnici Tuttobene restorana su istaknuli kako gosti reagiraju jako pozitivno: “Što je i očekivano, reakcije gostiju su jako pozitivne. Zdravlje je jako bitno i nama je na prvom mjestu, zato smo prepoznali važnost cijepljenja. Mi smo se cijepili kako bi naši gosti, a i mi bili zadovoljni’’, rekla je Katarina Šimić – djelatnica fast food pulta.

“Gost iz Francuske je vidio ove majice na kojima piše Safe for you, pita me je što to znači, rekao sam da smo svi cijepljeni u objektu kako bi omogućili da smo svi što sigurniji, a na što je gost reagirao zadovoljstvom i bilo mu je vidno drago radi toga’’, kazao je na kraju konobar Petar.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA