31.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaKulturaProtest dubrovačkih umjetnika u Florinom domu

Protest dubrovačkih umjetnika u Florinom domu

Članovi Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika iz područja likovnog stvaralaštva, samostalni umjetnici i umjetnice u Dubrovniku : Slaven Tolj, Ivona Vlašić, Viktor Daldon, Ana Požar Piplica, Ivana Pegan Baće, Sven Klobučar, Berta Miloš, Ivana Miloglav, Nada Zec Ivanović, Josip Ivanović, Božidar Jurjević, Ivana Jelavić, Ana Opalić, Marko Ercegović, Tina Gverović, Marijana Vukić Pende, Izvor Pende, Dubravka Lošić i Lena Kramarić pridružuju se protestu za veći umjetnički koeficijent, koji se održava u srijedu 22. ožujka od 13 do 15 sati na Markovom trgu.

“Pozivamo sve umjetnike i zainteresiranu javnost da nam se pridruže u Florinom domu u Dubrovniku u srijedu 22. ožujka od 13 do 15 sati, da zajedno sa prosvjednicima u Zagrebu izborimo naša prava za dostojanstven umjetnički život i rad.

Pridružite nam se u Florinom domu i podržite naš zahtjev za koeficijentom od 1,8 posto, po uzoru na umjetnike zaposlene u kulturnim institucijama Republike Hrvatske”, poručili su samostalni umjetnici i umjetnice iz Dubrovnik.

Više o svemu (uključujući detalje o prosvjedu, poveznicu na peticiju i info o vremenskom slijedu događaja te kontakt inicijative) možete pronaći na: https://linktr.ee/umjetnicki.koeficijent

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA