13.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaInfocentarPROMOVIRANJE POLICIJSKIH ZANIMANJE: Pokazne vježbe, demonstracija borilačkih vještina i improvizirani poligon

PROMOVIRANJE POLICIJSKIH ZANIMANJE: Pokazne vježbe, demonstracija borilačkih vještina i improvizirani poligon

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poziva sve zainteresirane građane da se u utorak 03. ožujka od 10 do 11:30 sati, pridruže pripadnicima policije u školskoj sportskoj dvorani.

Naime, Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti kojima se promovira Policijska škola. Prva u nizu aktivnosti biti će predstavljanje raznih rodova policije. Tako će svi zainteresirani imati priliku vidjeti opremu i tehniku koje koriste prometna, pomorska, granična i kriminalistička policija. Osim toga, biti će to prilika vidjeti pokazne vježba policijskih demo timova prilikom uporabe i rukovanja vatrenim oružjem, demonstraciju borilačkih vještina, uporabu sredstava prisile i rad službenog psa za otkrivanje skrivenog predmeta.

Također, svi zainteresirani imati će priliku na improviziranom poligonu provjeriti razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebnih za upis u Policijsku školu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA