31.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestylePromidžbeni spot Turističke zajednice Dubrovačkog primorja istaknuo sve čari ACI marine Slano

Promidžbeni spot Turističke zajednice Dubrovačkog primorja istaknuo sve čari ACI marine Slano

Prošlog tjedna objavljen je drugi od četiri promidžbena videospota Turističke zajednice Dubrovačkog primorja. Naglasak je stavljen na nautiku, a glavnu ulogu ima ACI marina Slano kao središte svih nautičkih potencijala i početna točka za najčarobniji obilazak Dubrovačkog primorja. Čisto i toplo more, pregršt sunčanih sati i raznolikost vjetrovima Hrvatsku čine prepoznatom nautičkom destinacijom, pri čemu upravo ACI marina Slano postaje sve veći hit za sve koji žele istražiti jedan od najljepših dijelova Mediterana – Južnu Dalmaciju. 

U sklopu serijala promidžbenih videospotova pod imenom „Otkrijte Dubrovačko primorje“, Turistička zajednica Dubrovačkog primorja posvetila je drugu epizodu nautičkom turizmu, kao jednom od najjačih turističkih aduta. Kako kaže voditelj u videospotu Mark Thomas, „zbog zajamčenog sunca, mirnog mora i povoljnih vjetrova nije ni čudo što je Hrvatska magnet za nautičke turiste iz cijelog svijeta. S razvedenom obalom, skrivenim uvalama, šarmantnim plažama i naravno prvorazrednom infrastrukturom Dubrovačko primorje je itekako na radaru skipera“.

Pritom se posebno ističe čarobno Elafitsko otočje, u čije je istraživanje najbolje krenuti iz ACI marine Slano. „Najveća prednost ACI marine Slano je njena lokacija. Smještena je u predivnom, mirnom zaljevu u neposrednoj blizini Elafitskog otočja. Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez, no u ljetnim mjesecima pristiže uistinu velik broj nautičara iz svih krajeva svijeta“, istaknula je Danijela Crljen, direktorica ACI marine Slano.

Naravno, videospot je zaključen i prigodnom đitom te predivnim pejzažima, a u samoj završnici je prikazan i veliki logotip projekta „Safe stay in Croata“, čiji je ACI ponosni član. Već u obližnjoj ACI marini Dubrovnik, uspostavljen je prvi veliki punkt za testiranje gostiju. Shodno tome, đita po predivnom jugu Hrvatske više nije samo jedna od najljepših, nego i najsigurnijih na svijetu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA