33.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPROBLEM ZA PROBLEMOM U SOLINSKOJ: Kamion oštetio automobil

PROBLEM ZA PROBLEMOM U SOLINSKOJ: Kamion oštetio automobil

Nakon što se u Solinskoj ulici zabio kamion u kantun kuće, problemi se i dalje nižu. Vlasnicima kuće sada je oštećen i automobil. Stanari se pitaju ima li taj kamion uopće dozvolu za prometovanje ulicama, jer onaj koji je udario u kantun kuće prije nekoliko dana, prema njihovim riječima nije imao.


-Samo dva dana nakon što se kamion zabio u obiteljsku kuću i prijetnji radnika da će nam polomiti i aute, jučer se to i ostvarilo. Oko 15:40 kamion sa spornog, svima poznatog, gradilišta u Solinskoj ulici oštetio je automobil obitelji već oštećene kuće. Auto nije smetalo prolazu, a i moglo se pomaknuti da je to itko tražio, ako je smetalo. Ali ima biti da im je lakše rušiti sve pred sobom.

Obzirom da je već stradalo više kuća, pa nakon zadnje kuće i auto samo dva dana iza, može se zaključiti da će za dva dana netko od nas stradati pod kotačima njihovih vozila. Jučer nakon svega, projurili su bez kočenja kombijem kroz našu ulicu do gradilišta dok je nas desetak stanara bilo na ulici. Na komunalnom redarstvu je da ponovno provjeri ima li sporni kamion uopće dozvolu za prometovanje ulicama, jer kamion kojim su u subotu prometovali nije je imao.

I dalje ni traga ni glasa od građevinske inspekcije, a ni gradonačelnika. Ali zato svaka čast jednom od gradskih vijećnika koji je uz nas od samog početka.

Ovom prilikom napominjemo na prosvjed naših sugrađana u ulici maestra Đela Jusića koji se održava 10. i 12. lipnja, napisali su stanari Solinske ulice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA