33.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaDarivalica DubrovniknetaPREDIVAN ĐARDIN Mihi Španja se u vodi snalazi kao riba, a na...

PREDIVAN ĐARDIN Mihi Španja se u vodi snalazi kao riba, a na zemlji kao “vrijedni crv”

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Dubrovnika i u partnerstvu s “Vrtlarom“, portal dubrovniknet.hr je pokrenuo akciju – Biramo najljepši đardin!

Mihovila Španju dosad smo upoznali kao izuzetno uspješnog sportaša, odličnog pedagoga, dobrog pjevača, zanesenog oca, zahvalnog sina… a danas ga upoznajemo kao izvanrednog vrtlara! Kad vidite fotografije njegovog đardina, uvjerit ćete se i sami.

A vrtlarenje Miho ne prepušta nikome “sa strane”. Sve u vrtu radi sa suprugom, a ljubavi prema prirodi uči i svog sinčića. Rekao nam je:

-Supruga i ja održavamo sami đardin, tko god me poznaje svjestan je koliko sam posvećen biljkama i zelenilu koje me okružuje. Obožavam bogumile ili bugenvile, koje su ovog proljeća procvale kao nikad dosad. Ljubavi prema cvijeću i voćkama koje su nam u đardinu učimo i malog Roka. On će, nadamo se, nastaviti tradiciju održavanja našeg đardina i sadnje raznog autohtonog mediteranskog raslinja, s kojim je krenula još moja pokojna none – rekao je Mihi koji se, eto, u vodi snalazi kao riba, a na zemlji “vrijedan kao crv”.

BIRAMO NAJLJEPŠI ĐARDIN: A za “vrijedne ruke” smo pripremili poklone, čisti odmor i užitak!

BIRAMO NAJLJEPŠI ĐARDIN: A za “vrijedne ruke” smo pripremili poklone, čisti odmor i užitak!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA