Predavanje o odgoju “Mater plače, ćaća viče”, večeras u Klarisi

U sklopu obilježavanja Dana Caritasa Dubrovačke biskupije u petak, 23. rujna u 18 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku psihoterepeutkinja Maja Jakšić održat će predavanje pod nazivom “Mater plače, ćaća viče” koje će osvijetliti uzroke i posljedice popustljivog odgoja.


U predavanju će se propitivati način na koji danas odgajamo djecu, govoriti o nedosljednosti u odgoju, važnosti granica, šteti koju popustljivo roditeljstvo nanosi djeci i samim roditeljima, pitati se jesmo li kao roditelji zabrljali te što još uvijek možemo učiniti kad vidimo da brod s našom djecom plovi u pogrešnom smjeru.

Psihoterepeutkinja Maja Jakišić je nakon završetka Teološko-katehetskog instituta u Splitu završila specijalizaciju iz savjetovanja i psihoterapije pri Institutu Williama Glassera, zatim specijalistički poslijediplomski studij iz pastorala kriznih situacija te stekla europsku diplomu iz psihoterapije. Održala je brojna predavanja i radionice diljem Hrvatske i u inozemstvu. Trenutačno je zaposlena na projektu Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja u sklopu kojeg pruža pastoralnu potporu osobama stradalima u potresu na Banovini.

Autorica je knjige “Sindrom izgaranja na radnome mjestu” i preko 20 stručnih članaka iz područja kriznih životnih situacija. Udana je i majka četvero djece.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.