30.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPOSLOVNA ZONA ZRAČNE LUKE: 21 hektar zemljišta na raspolaganju poduzetnicima za stvaranje...

POSLOVNA ZONA ZRAČNE LUKE: 21 hektar zemljišta na raspolaganju poduzetnicima za stvaranje radnih mjesta

“U Zagrebu sam sudjelovao na više radnih sastanaka, no ono što želim ovdje izdvojiti je tema Poslovne zone Zračna luka Dubrovnik u Čilipima”, obavijestio je putem Facebooka, načelnik Općine Božo Lasić.

“Riječ je o 21 hektaru zemljišta koje će biti na raspolaganju poduzetnicima kako bi stvorili nova radna mjesta i razvojni potencijal Konavala. Želimo razvoj gospodarstva, želimo napredak i ovo je zasigurno još jedan od načina ulaganja u našu mladost i njihovu budućnost!”, poručio je Božo Lasić.

Načelnik Lasić je podijelio informacije o razvoju ove Poslovne zone iznad objave Branka Bačića, predsjednika ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije, putem koje je javnost obavijestio o radnim sastancima održanima u Ministarstvu prostornog uređenja graditeljstva i državne imovine, na kojem su sudjelovali načelnici s područja županije.

Bačić je naveo kako je na sastancima bilo govora o dodjeli nekretnina i sređivanju vlasništva nad državnom imovinom na području jedinica lokalne samouprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, preduvjetu realizacije brojnih značajnih projekata.

Dobro zvuči i za nadati se je da objave Boža Lasića i Branka Bačića nisu samo dio predizborne kampanje, već da će se ozbiljno poraditi na projektu.

IZVOR: Facebook Božo Lasić, Branko Bačić, FOTO: Branko Bačić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA