28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPočelo je, počelo...taksisti okupiraju Pile noću, ne miču se ni autobusima

Počelo je, počelo…taksisti okupiraju Pile noću, ne miču se ni autobusima

Naš sugrađanin, taksi vozač M.K. poslao nam je dopis sa zamolbom da objavimo njegov “vapaj” da se pokuša srediti situacija na Pilama koje noću okupiraju njegovi kolege taksisti. Priložio je i video snimku:

-Ovako noću izgledaju Pile, iako je tu predviđeno taxi stajalište za svakog tko ima pravo voziti taxi, neki se ponašaju kao da su oni jedini, jako je sebično da se taksisti pored svog stajališta i pored paščare nalaze na platou, ovim putem želim izraziti moj vapaj jer svi imamo pravo koristiti spomenuto taxi stajalište, no neki to ne dopuštaju – piše nezadovoljni taksist.

Čak i pored taxi stajališta, takozvano udruženje sindikata auto taksi prijevoza dolazi na plato Pile i iako vozač autobusa trubi da se pomakne on se uporno ne želi pomaknuti – dodaje, te moli medije da objavom ovog videa pomognu.

-Molim vas da ovo objavite i tim putem pomognete da se navedeni taxisti nalaze na svom stajalištu kako je i predviđeno te da se u nekom slučaju i nama građanima grada Dubrovnika omogući stajanje na stajalištu na kojemu imamo potpuno pravo. Izgleda da u ovom gradu samo neki imaju pravo raditi što je jako sebično prema nama koji također plaćamo sva davanja koje naša djelatnost zahtjeva.

Pored paščare koja je nelegalno zagrađena i da nama građanima ne dopuštaju ukrcaj putnika kraj stare gradske jezgre za što imamo potpuno pravo još da se i nalaze na platou je potpuno suludo pogotovo kad jedan autobus ne može proći i mora putnike iskrcavati nasred puta!!!  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA