26.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaPLENKOVIĆ U DUBROVNIKU: Moji kolege u DNŽ se vode načelima dubrovačke diplomacije

PLENKOVIĆ U DUBROVNIKU: Moji kolege u DNŽ se vode načelima dubrovačke diplomacije

Tijekom posjeta predsjednika Vlade Andreja Plenkovića Dubrovačko – neretvanskoj županiji gdje je danas obišao radove na Pelješkom mostu, večeras je nastavio u Orašcu u službi predsjedniak HDZ-a, sudjelovao je na Županijskom odboru DNŽ-e. Kazao je između ostalog i hoće li se kao i do sada na listi X. izborne jedinice naći četiri predstavnika ove Županije.

Tako je Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković sudjelovao večeras na proširenoj sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i predsjednika Gradskih i Općinskih organizacija HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije. Sjednica se održala u Orašcu, u Dubrovačkim Vrtovima Sunca.

-Ovo je jedna od naših najvažnijih županijskih organizacija koja postiže odlične rezultate i predano radi za sve naše sugrađane i sugrađanke u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, bilo na županijskoj razini, na razini gradova i općina. Puno je projekata koje Vlada podupire, europskih projekata koje kontinuirano realiziramo u ovome dijelu Hrvatske – kazao je premijer Andrej Plenković koji je još dodao kako će večeras u Orašcu razgovarati o aktivnostima kako unaprijediti kvalitetu života stanovnika krajnjeg Juga.

Nada li se kako će Damir Krstičević nositi listu X. izborne jedinice?

-Računamo na njega, ima još vremena, tek kad se vratim s turneje po Dalmaciji od srijede ćemo se pa nadalje početi baviti listama.

Hoće li kao i do sada u X. izbornoj jedinici biti četiri kandidata iz Dubrovačko – neretvanske županije i iz kojih krajeva?

-Moji kolege ovdje imaju jako veliko iskustvo, uvijek su obazrivi i pažljivi, vode se ključim načelima Dubrovačke diplomacije, ne smije se nitko uvrijediti, siguran sam da će i Dubrovnik i otoci i Neretva dobiti adekvatno mjesto na listama i ovaj put – odgovorio je Plenković.

Prije susreta s HDZ-ovcima Dubrovačko-neretvanske županije premijer Plenković obišao je i radove na gradilištu Pelješkog mosta, kako ih je komentirao pogledajte u videu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA