33.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPavo Đukan je novi predsjednik KUD-a "Stjepan Radić" iz Pridvorja

Pavo Đukan je novi predsjednik KUD-a “Stjepan Radić” iz Pridvorja

KUD „Stjepan Radić“ Pridvorje ima novo vodstvo. Na sinoć održanoj skupštini KUD-a za novog predsjednika izabran je Pavo Đukan. Na mjesto zamjenika predsjednika izabran je Vlaho Đivanović, a za dopredsjednike Anđela Dragić i Stjepan Marinovoić.

Novi tajnik KUD-a je Pavo Veselić, dok su članovi Izvršnog odbora još i Peta Mujo, te Petar Kolić.

Dosadašnji predsjednik KUD-a Vlaho Mujo podnio je izvješće o dosadašnjem radu, te brojnim uspjesima KUD-a u proteklom četverogodišnjem razdoblju. Naglasio je kako su u KUD „Stjepan Radić“ članovi okupljeni iz ljubavi prema Konavlima, te da takav KUD moraju voditi mladi članovi.

Dosadašnji tajnik KUD-a Denis Kolić podnio je financijsko izvješće, te je zahvalio svima na podršci budući je kao tajnik KUD-a proveo čak dvadeset i tri godine.   

Sva izvješća kao i odluke o izboru novog vodstva KUD-a usvojene su jednoglasno, a članovi KUD-a uručili su i prigodne poklone dosadašnjem predsjedniku Vlahu Muju i tajniku Denisu Koliću.

Novi predsjednik KUD-a Pavo Đukan zahvalio se članovima na povjerenju, te najavio još kreativnije i bolje programe za mlade u Konavlima koje je pozvao da se priključe KUD-u.

Već u prosincu KUD „Stjepan Radić“ priprema božićni koncert svojeg zbora, uz goste – Pučki zbor Konavle, klapu Jadran i klapu Vežilice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA