28.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleOvakvom pozivu Doris Bender ne može se odoljeti: pođite i dobro se...

Ovakvom pozivu Doris Bender ne može se odoljeti: pođite i dobro se zabavite!

Naša mlada i hrabra sugrađanka Doris Bender čiji je život posljednjih godina u rukama empatičnih i stručnih liječnika jedne zagrebačke klinike, napisala je na svom fb profilu tekst kojim opisuje dane koje prolazi, ali i uputila poziv na dva događaja koja se za nju u našem i njenom gradu održavaju – za nju.

Prenosimo ga u cijelosti uz želju i nadu da će veoma skoro sve ovo kroz što prolazi i u čemu je narasla i sazrela kroz patnju, biti iza nje. Želimo joj ozdravljenje od srca, poput brojnih naših sugrađana. Doris piše:

Pa nemam vam baš nešto pozitivno za reći, ne pišem jer nemam ni snage, sve nam je u zadnje katastrofa. Pa te nenormalne temperature, udarilo i na kosti sada, jedan korak naprijed pet nazad. Nekako ti oni mene održavaju ipak na životu koliko god da boli i koliko god je nepodnošljivo većinu puta sada. Pa su ti mi rekli da će mi radit onu bronhoskopiju već treći put, kad ti stavljaju onu cijev u pluća, da im je bitno to, pa kažu naravno da će bolit pa mogli bi u sedaciji, ma reko ajde i to da napravimo bez ikakve sedacije. E ali nisu ti oni meni samo to gledali, radili su mi i lavažu pluća, to ti ovako pune pluća s nekom tekućinom pa prazne ponovo… pa onda iza kašlješ još to cijeli dan. Ne mogu sad ni od ovog koljena najviše ni baš prošetat ovo malo po hodniku što sam bila. Skupilo se toga, da ne pričam ostalo sad mogla bi danima… a sepsa, trovanje krvi, umiru ljudi od toga, još ostale dijagnoze, dobro sam živa, čudo je da je tek sada počelo udarati na nešto.

Ali dan po dan nekako ide, u najboljim sam rukama to znam. Evo vidiš ovako mi prave ove kečke da me zabave, malo se tu i tamo zezaju sa mnom kad sam donekle dobro, prođe nekako i taj dan koliko god da je loš.

E sad vidite kako je meni bezveze i loš dan, a vi možete u ovu subotu doći na izložbu Vjekoslav Benic i iza svratiti na koncert official tribute benda Ekatarine Velike ‘‘Krug” u 21h u Klubu Dubina koje je Vijeko sve organizirao za mene!

A sljedeću nedjelju dođite na Stradun sa već stotine prijavljenih trkača istrčati/prošetati građansku utrku Du Motion koju su isto organizirali za mene!

A tko baš nije nikako sportski tip tu je navijački paket, prijave su još samo do sutra! (danas!, op.a.)

Bitno je da ćete super provesti. Koliko je ovaj grad mal, a velik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA