5.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 27 siječnja, 2022
NaslovnicaVijestiOTVORENE PONUDE: "planule" kućice na Stradunu, nitko ne želi u Mokošicu

OTVORENE PONUDE: “planule” kućice na Stradunu, nitko ne želi u Mokošicu

U Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika danas je održano javno otvaranje ponuda pristiglih na javni natječaj za zakup kućica tijekom Dubrovačkog zimskog festivala. Na natječaj je pristiglo 29 ponuda. Očekivano, najviše ponuda pristiglo je za zakup kućica na Stradunu, dok nitko nije bio zainteresiran za zakup kućice u Mokošici.

Danas je održano otvaranje pristiglih ponuda, no njihovu pravovaljanost će tek utvrditi Povjerenstvo Dubrovačkog zimskog festivala. Navedeno Povjerenstvo također će odlučiti tko će u konačnici i zakupiti kućice.

Na natječaj je pristiglo 29 ponuda, najviše ih se odnosilo na Stradun, na kojem se ove godine daje u zakup daje 10 kućica. Za Mokošicu, gdje je natječajem bio predviđen zakup jedne kućice, nije pristigla niti jedna ponuda.

Za zakup kućice na Stradunu pristiglo je ukupno 15 ponuda. Podsjetimo, početna cijena zakupa kućice na Stradunu s pripadajućom opremom za obavljanje ugostiteljske djelatnosti iznosila je 20 tisuća kuna + PDV. Pod pripadajućom opremom smatraju se četiri stola i po četiri stolice su svaku kućicu.

Ponuditelj DU UP ponudio je 23 279, 00 kuna + PDV. Ponuda ponuditelja Baldo Mali iznosi 20 020,00 +PDV, dok je za istu lokaciju Stiniva ponudila 20 000,00 + PDV. Ponuditelja Gil`s ponudio je zakup kućice iznos od 31 100,00 kuna + PDV. Okusi Slavonije ponudili su za zakup kućice na Stradunu iznos od 26 100,00 kuna + PDV.  Ponuditelj Maritima, ponudila je za zakup kućice na Stradunu iznos od 24 tisuće kuna + PDV.  Hera d.o.o ponudila je pak iznos od 21 201,00 kuna + PDV.  Magnanimus d.o.o ponudio je za istu lokaciju iznos zakupnine od 27 200,00 kuna + PDV, dok je Čičimak d.o.o. ponudio 24 267, 00 kuna + PDV. Delirij d.o.o. ponudio je pak 23 tisuće kuna + PDV.  Zox Box d.o.o., ponudio je za istu lokaciju 20 220, 00 kuna + PDV. Ponuda Miloglav d.o.o. iznosila je 23 100,00 + PDV. Ponuda ponuditelja Neverin d.o.o., iznosila je 26 650, 00 kuna + PDV. Ponuda Lokalno j.d.o.o. iznosila je 25 510,00 kuna + PDV, dok je ponuda ponuditelja Carl Luc j.d.o.o. iznosila 30 tisuća kuna + PDV. 

Na Pilama se u zakup daju ukupno četiri kućice, pod istim uvjetima kao i na Stradunu, s tim da je za ovu lokaciju početna cijena zakupa iznosila 14 tisuća kuna + PDV. Na natječaj je pristiglo pet ponuda.

Župaho je ponudio iznos od 20 101, 00 kuna + PDV,  dok je Lokalno j.d.o.o. za istu lokaciju ponudilo iznos od 16 100, 00 + PDV.  Ponuditelj Desiderium ponudio je pak iznos od 20 777, 00 kuna + PDV.  Ponuditelj Ilirija & Nikić Trade za istu lokaciju ponudio je iznos od 20 999, 00 kuna + PDV. Ponudu za zakup kućice na Pilama poslao je i Deft Project, no prilikom otvaranja ponuda u dokumentaciji nije pronađen iznos ponude.

Na Gundulićevoj poljani se u zakup daju također četiri kućice, a kao početna cijena zakupa kućica određen je iznos od 16 tisuća kuna + PDV. Pristiglo je šest ponuda.

Guloso je ponudio iznos od 21 140, 50 kuna + PDV, dok je ponuditelj Ana j.d.o.o. ponudio 20 011, 00 kuna + PDV za zakup kućice na ovoj lokaciji.  Finest Luxury Services ponudio je iznos od 18 tisuća kuna + PDV. Ponuditelj Nikša Grljević ponudio je pak iznos od 20 tisuća kuna + PDV.  Za ovu lokaciju ponudu je poslao i ponuditelj Libertas Gorica, s iznosom od 18 110, 00 kuna + PDV.  Ponuditelj Alexander Hotel Collection poslao je ponudu s iznosom od 20, 001, 00 kuna + PDV.  Tolo Trade d.o.o. ponudio je iznos od 21 000,00 tisuća kuna bez PDV-a.

Javnim natječajem ponuđen je i zakup jedne kućice u Uvali Lapad, s početnim iznosom zakupnine od 10 tisuća kuna + PDV. Pristigla je samo jedna ponuda i to od obrta Commerce, koji je ponudio navedenih 10 tisuća kuna + PDV.

Natječajem je raspisano i davanje jedne kućice u Gružu u zakup, s početnim iznosom zakupnine od 10 tisuća kuna + PDV. I za ovu lokaciju pristigla je samo jedna ponuda, i to od ponuditelja Tin-Trade na iznos 17 777, 77 kuna + PDV.

Natječajem je raspisana davanje u zakup jedne kućice u Mokošici, a kao početni iznos određene je 10 tisuća kuna + PDV, no za zakup kućice na ovoj lokaciji nije stigla niti jedna ponuda.

Ponuditelji koji su prisustvovali otvaranju ponuda obaviješteni su kako će se, ukoliko budu izabrani, tijekom rada morati pridržavati odluke Gradskog vijeća Grada Dubrovnika o korištenju biorazgradive ambalaže, a čiji će trošak snositi Dubrovačka baština.

Današnjem otvaranju ponude prisustvovao je i Denis Pršić, ispred Okusa Slavonije, koji u ponudi Zimskog festivala sudjeluje od samog početka.

„Nigdje u ugovoru ne piše da kućice na Pilama i Gundulićevoj poljani mogu imat suncobrane, a da mi na Stradunu ne možemo imati suncobrane. Molim da mi to objasnite. Zašto oni mogu, a mi ne možemo? U ugovoru ne piše da itko, na bilo kojoj od navedenih lokacija može imati suncobran. Njima se dozvoljava, a nama ne“, kazao je u svojoj primjedbi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]