31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOpćina Dubrovačko primorje subvencionirat će prijevoz i nabavu udžbenika za studente i...

Općina Dubrovačko primorje subvencionirat će prijevoz i nabavu udžbenika za studente i srednjoškolce

Općina Dubrovačko primorje subvencionirat će prijevoz redovnim studentima, ali i nabavku udžbenika za studente i učenike. U nastavku donosimo detalje.

Općina Dubrovačko primorje subvencionirat će prijevoz redovnim studentima, koji studiraju van područja na kojem javni prijevoz obavlja tvrtka Libertas Dubrovnik d.o.o.

Uz zahtjev je potrebno priložiti potvrdu fakulteta o statusu redovnog studenta za akademsku godinu 2022./2023., preslik osobne iskaznice studenta, preslik osobnih iskaznica oba roditelja i IBAN tekućeg računa studenta.

Zahtjevi se predaju u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela Općine Dubrovačko primorje svakim radnim danom od 08.00 do 11.00 sati.

Općina Dubrovačko primorje subvencionira  nabavku udžbenika za školsku/akademsku godinu 2022./2023. učenicima i studentima sa područja Općine Dubrovačko primorje koji redovno pohađaju srednju školu ili  fakultet, a koji nisu ostvarili pravo na subvenciju za nabavku udžbenika po nekoj drugoj osnovi. Za ostvarivanje prava na subvencioniranje nabavke udžbenika potrebno je da učenik/student i oba roditelja imaju stvarno prebivalište na području Općine Dubrovačko primorje.

Uz zahtjev je potrebno priložiti preslik osobne iskaznice učenika/studenta, preslike osobnih iskaznica oba roditelja, potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole/fakulteta za školsku/akademsku 2022./2023. i IBAN tekućeg računa podnositelja zahtjeva (roditelj).

Zahtjevi se  predaju  u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela Općine Dubrovačko primorje svakim radnim danom od 8.00 do 11.00 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA