32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOHRABRENJE ZA GRAĐANE Nakon prijave, Grad reagirao i uklonio dva nelegalno postavljena...

OHRABRENJE ZA GRAĐANE Nakon prijave, Grad reagirao i uklonio dva nelegalno postavljena klima uređaja

Investitor koji je nelegalno postavio dva klima uređaja na zid susjedne kuće koja niti nije u njegovom vlasništvu u povijesnoj jezgri, u Ul. Plovani skalini, morao ih je ukloniti, što je i napravio, nakon što mu je uručeno rješenje iz Grada Dubrovnika.

Grad će investitoru narediti micanje klima uređaja s kuće u njihovom vlasništvu u povijesnoj jezgri?

Rješenje o uklanjanju klima uređaja sa zida kuće u gradskom vlasništvu je napisano, danas se uručuje investitoru iz susjedstva

Podsjetimo, investitor koji je rekonstruirao svoju kuću u Ul. Plovani skalini u povijesnoj jezgri pripremajući je za sezonu, bez da je ikoga pitao ili zatražio dozvolu je na zid susjedne kuće koja je u vlasništvu Grada Dubrovnika postavio dva klima uređaja.

Ubrzo nakon dojave građana djelatnici komunalne službe Grada Dubrovnika su izašli na teren i donijeli su rješenje o njihovom uklanjanju. Investitoru je zadan rok od tri dana da rješenje provede u djelo, nakon što mu je i osobno uručeno.

Ovakvo brzo reagiranje i provedba uredbi iz pravilnika Grada svakako je ohrabrenje građanima da prijave sve ono što vide kao nelegalne i bahate postupke pojedinaca koji smatraju da svijet postoji isključivo za i zbog njih i po njihovoj vlastitoj mjeri.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA