25.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOdržana dvodnevna edukacija: Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu – od...

Održana dvodnevna edukacija: Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu – od ideje do realizacije

Protekli vikend je, u Samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, započet ciklus ovogodišnjih edukacija projekta „NOVA GENERACIJA za novi razvojni koncept ruralnog turizma“ Udruge Agroturizam Konavle. Projekt je osmišljen s ciljem da pruži potporu i edukaciju onima koji će novom energijom, uz prihvaćanje suvremenih trendova i tehnologija biti pokretači daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

Prva tematska cijelina okupla je sve one koji se planiraju baviti ruralnim turizmom ili žele proširiti svoje poslovanje, ali im nedostaje kreativnih ideja kako bi se istaknuli na tržištu i ponudili jedinstven doživljaj svojim gostima.  Predavanja 4. i 5. veljače pod nazivom „Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu – od ideje do realizacije“ u Samostanu sv. Vlaha u Pridvorju je održao Željko Trezner. Svi polaznici dobili su i Treznerov Priručnik za razvoj novih turističkih proizvoda i pokretanje poduzetničkog pothvata „Odgovorno poduzetništvo u suvremenom turizmu“.

Edukacije se nastavljaju 15. i 18. veljače temom: Biodinamička i ekološka poljoprivredna proizvodnja uz predavače: dr.sc. Diana Posavec i dr.sc. Marijeta Čalić. Detaljan raspored edukacija može se naći na web stranici Agroturizma Konavle. Sve edukacije su besplatne te su svi zainteresirani dobrodošli na predavanja.

Cjelokupni projekt financiran je sredstvima Ministarstva turizma i sporta republike hrvatske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA