30.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOdržan sastanak na temu mjera sigurnosti i poboljšanja epidemiološke situacije

Održan sastanak na temu mjera sigurnosti i poboljšanja epidemiološke situacije

Hrvatska već godinama slovi kao jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, a u ovo vrijeme pandemije virusom COVID – 19 od izuzetne je važnosti da se Hrvatska, osim kao sigurna destinacija, svijetu predstavi i kao epidemiološki sigurna destinacija.

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj danas je održan sastanak na temu mjera sigurnosti i poboljšanja epidemiološke situacije u sklopu ovogodišnje turističke sezone. Na sastanku su  sudjelovali zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, dožupan Dubrovačko-neretvanske županije i načelnik Stožera civilne zaštite DNŽ Joško Cebalo, predstavnici SOA-e Dubrovnik, Mato Lakić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Ana Miličić, pročelnica PUZS Dubrovnik, direktor TZ Dubrovačko-neretvanske županije Vladimir Bakić, načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević i rukovoditelji Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Naime, tijekom lipnja je, već četvrtu godinu zaredom, u Zadru uspostavljen Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2021., koji će djelovati do 15. rujna, a čiji je rukovoditelj zamjenik glavnog ravnatelja Željko Prša koji je ovim sastankom želio na jednom mjestu okupiti dio  članova Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i policije kako bi se prezentirale sigurnosne i epidemiološke mjere koje su donesene u pripremi za ovogodišnju turističku sezonu.

Hrvatska već godinama slovi kao jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, a u ovo vrijeme pandemije virusom COVID – 19 od izuzetne je važnosti da se Hrvatska, osim kao sigurna destinacija, svijetu predstavi i kao epidemiološki sigurna destinacija pri čemu ćemo napraviti sve što je u našoj moći da mogućnost zaraze smanjimo na minimum i da nas EU što prije proglasi zelenom zonom.

Međusobna suradnja svih prisutnih ocijenjena je izvrsnom što je nužan preduvjet da se ostvare planirani ciljevi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA