28.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOd 3. lipnja Dubrovnik i München povezani izravnim letovima

Od 3. lipnja Dubrovnik i München povezani izravnim letovima

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i domaćeg avioprijevoznika Croatia Airlines, u utorak, 24. svibnja u Münchenu, održana je prezentacija turističke ponude grada Dubrovnika te predstavljen ovogodišnji izravni međunarodni let  Dubrovnik – München. Na prezentaciji je prisustvovao i generalni konzul Republike Hrvatske u Münchenu, Vladimir Duvnjak.

Rukovoditelj prodaje za Centralnu Europu, Mato Radić, na prezentaciji je predstavio ovogodišnji ljetni red letenja Croatia Airlinesa s naglaskom na izravne međunarodne letove Dubrovnik – München, , koji su planirani od 3. lipnja 2022. četiri puta na tjedan – ponedjeljkom, utorkom, petkom i nedjeljom.

Sandra Milovčević, Voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala je prezentaciju Dubrovnika te upoznala njemačke turističke agente i novinare s ljepotama i turističkom ponudom Dubrovnika, kao i cjelogodišnjim događanjima i poznatim festivalima. Istaknula je važnost njemačkog tržišta za Dubrovnik, koje je na visokom trećem mjestu po broju dolazaka i noćenja od početka 2022. godine, a u 2019. godini ostvarili su 111 446 dolazaka te 294 661 noćenja.

Nakon prezentacije upriličeno je i nagradno izvlačenje u kojoj je dvije povratne karte avioprijevoznika Croatia Airlines na relaciji München  – Dubrovnik, tri noćenja u Hotelu Valamar Lacroma te obilazak grada u pratnji vodiča i Dubrovnik Card za posjet svim važnim atrakcijama, osvojila novinarka Julia Albrecht.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA