32.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOčitovanje Sanitata: Sve političke stranke pod jednakim uvjetima imaju pravo na oglašavanje

Očitovanje Sanitata: Sve političke stranke pod jednakim uvjetima imaju pravo na oglašavanje

Sanitat Dubrovnik očitovao se na današnje priopćenje Nataše Gabričević, kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika ispred platforme Dubrovnik-naš Grad. U očitovanju se navodi kako je Sanitat Dubrovnik putem službene e-mail adrese zaprimio upit od strane HNS, putem kojeg je zatražen cjenik za oglašavanje na svim publicitetima i citylightovima u svrhu izbornog oglašavanja te navode kako su HNS-u ponuđene 24 oglasne lokacije, dok su ostale bile zakupljene. “Dakle, u cijelosti je netočno, a i zlonamjerno, te očito usmjereno u ostvarivanju jeftinih političkih bodova kao i obmanjivanju javnosti iznošenje da „na oglasne površine u Gradu Dubrovniku imaju pravo samo Mato Franković i HDZ”, navodi se u priopćenju kojeg u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Dana, 15. ožujka 2021. godine, na službenu e-mail adresu Sanitat-a Dubrovnik d.o.o. zaprimljen je upit od strane HNS-a, kojim traže da se za potrebe izbornog oglašavanja dostavi cjenik za oglašavanje na svim publicitetima te slobodnim citylightovima na području Grada Dubrovnika u periodu od 03.-30. svibnja 2021. godine.

Na navedenu e-mail poruku odgovoreno je na način da je od ukupno traženih 30 lokacija (24 publiciteta i 6 citylightova) zainteresiranoj stranci ponuđeno 24 oglasne lokacije, te da je 6 citylightova,  već zakupljeno preko traženih datuma, točnije u periodu od 03.-30. svibnja 2021. godine. Jednako tako u odgovoru je navedeno da su cijene i lokacije  dostupne  na službenoj stranici Sanitat-a Dubrovnik d.o.o.

Dakle, u cijelosti je netočno, a i zlonamjerno, te očito usmjereno u ostvarivanju jeftinih političkih bodova kao i obmanjivanju javnosti iznošenje da „na oglasne površine u Gradu Dubrovniku imaju pravo samo Mato Franković i HDZ“.

Sanitat Dubrovnik d.o.o. ponovno i posebno ukazuje da pravo na oglašavanje na svim publicitetima i slobodnom citylightovima imaju sve političke stranke koje pošalju upit i to pod jednakim uvjetima. Također napominjemo, da se osim 6 naših citylightova na području grada Dubrovnika nalaze i 62 citylighta konkurentske nam tvrtke Europlakat”, zaključuju iz Sanitata.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA