25.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiObjavljen natječaj za dizajn vizualnog identiteta jubilarnog, 10. Dubrovačkog zimskog festivala

Objavljen natječaj za dizajn vizualnog identiteta jubilarnog, 10. Dubrovačkog zimskog festivala

JUK Dubrovačke ljetne igre raspisuje javni Natječaj za dizajn vizualnog identiteta za ovogodišnji, jubilarni 10. Dubrovački zimski festival, projekt Grada Dubrovnika, javnih ustanova u kulturi, Turističke zajednice grada Dubrovnika i javnih poduzeća, kojim se za vrijeme adventa i u susret dočeku Nove godine na više lokacija u povijesnoj gradskoj jezgri te u drugim dijelovima grada organiziraju raznovrsni kulturni i zabavni sadržaji nudeći široki spektar događanja za građane i posjetitelje svih uzrasta. Festival je postao prepoznatljiva kulturno – zabavna manifestacija u zimskom periodu, a Grad Dubrovnik želi na jedinstven i vizualno atraktivan način obilježiti ovogodišnji jubilej i učiniti ga još privlačnijim. Rok za prijavu na natječaj je 12. svibnja 2023.

Na natječaju otvorenog tipa mogu sudjelovati profesionalni dizajneri – samostalni autori ili kreativni timovi, pri čemu predstavnik tima mora biti profesionalni dizajner. Svrha je natječaja dobivanje kvalitetnog stručno projektiranog vizualnog identiteta. Svaki od natjecatelja ima pravo sudjelovanja na Natječaju s najviše 3 prijavljena rada.

Prijedlog idejnog rješenja vizualnog identiteta treba sadržavati znak i/ili logotip – uz osnovne standarde, prikaz primjene na tiskanim i promotivnim materijalima, prikaz primjene u digitalnom okruženju te kratak i jasan tekstualni opis rješenja na hrvatskom jeziku. Sve propozicije natječaja i detalji dostupni su na internetskoj stranici Dubrovačkih ljetnih igara – OVDJE.

Pobjednički rad nosi novčanu nagradu u bruto iznosu od 5.500,00 EUR, drugonagrađeni rad vrijedan je 2.200,00 EUR, a trećenagrađeni 1.100,00 EUR.

Rok za prijem natječajnih radova je 12. svibnja 2023. do 12:00 sati, a peteročlani ocjenjivački sud s radom će završiti najkasnije 17. svibnja. Rezultati natječaja bit će objavljeni 22. svibnja 2023. na internetskim stranicama Dubrovačkih ljetnih igara, www.dubrovnik-festival.hr.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA