31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNOVO u Poliklinici Marin Med

NOVO u Poliklinici Marin Med

Operacija katarakta- sive mrene najmodernijom ultrazvučnom metodom

Operirajte katarakt u Poliklinici Marin Med najmodernijom metodom ultrazvučne operacije, tzv. metodom fakoemulzifikacije – usitnjavanja zamućene leće ultrazvukom i njenim odstranjivanjem mikrosondom.

Zahvat se radi najsuvremenijim uređajem, a obavlja ga renomirani stručnjak doc. Ljubo Znaor, retinolog, vitroretinalni kirurg i operater katarakte. Mjerenje leće za ugradnju maksimalno je precizirano najsuvremenijim aparatom IOL Master inače iznimno važnim u kirurgiji katarakte.

-Zahvat se obavlja u lokalnoj anesteziji, nema ležanja nakon operacije, a sama operacija je bezbolna i traje desetak minuta. Sva priprema za operaciju i postoperativna skrb obavlja se u ugodnom stacionaru Poliklinike Marin Med. – istaknula je oftalmologinja Poliklinike Marin Med dr. Meri Vučković Mataga.

DR. CIKATIĆ POČEO JE RADITI NA ODJELU GINEKOLOGIJE U POLIKLINICI MARIN MED

Omiljeni dubrovački ginekolog dr. Zoran Cikatić započeo je s radom u Poliklinici Marin Med. U dva termina tjedno, koliko je predviđeno da dr. Cikatić pregledava pacijentice, donekle će se smanjiti pritisak na ginekologe na koje je u posljednje vrijeme utjecalo nekoliko događaja.

25% POPUSTA NA ODABRANE PREGLEDE

Za narudžbe do kraja mjeseca lipnja odobravamo 25 posto popusta i to za specijalističke preglede kod oftalmologinje dr. Meri Vučković Mataga i neurologa dr. Davora Jurišića te za dijagnostičke pretrage na CT i magnetskoj rezonanciji (MR).

SEROLOŠKA DIJAGNOSTIKA KORONA INFEKCIJE

Želite u kratkom vremenu saznati imate li ili ste pak imali bolest uzrokovanu korona virusom? Dođite na testiranje u Polikliniku Marin Med. Uveli smo brzi serološki test na Covid 19, s kojim u petnaest minuta dobivate odgovor. Test je pogodan za brzo testiranje asimptomatskih pacijenata što je pogodno za povratak na posao, prije odlaska na putovanje isl. Osobe sa simptomima infekcije gornjih dišnih puteva i dalje se moraju isključivo javiti svom obiteljskom liječniku ili epidemiološkoj službi. Nazovite za detaljne informacije!

Nazovite nas i pitajte! Zakažite svoj termin!

Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

www. marin-med.com

email: i info@marin-med.com

sponzorirani članak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA