11.8 C
Dubrovnik
Utorak, 18 siječnja, 2022
NaslovnicaVijestiNovi režim rada stomatologa

Novi režim rada stomatologa

Shodno novoj odluci Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, a u skladu s popuštanjem mjera tijekom COVID–19 pandemije od ponedjeljka 27.travnja 2020.g. ukidaju se punktovi dežurstava dentalne medicine.

Svi pacijenti s hitnim i neodgodivim stomatološkim stanjima trebaju se javiti svojim izabranim liječnicima dentalne medicine u njihovo uredovno radno vrijeme i na lokacijama njihovih ordinacija .

U glavnoj zgradi Doma zdravlja Dubrovnik biti će i nadalje organizirana ordinacija za hitne stomatološke pacijente koji imaju sumnju na COVID-19 (samoizolacija) ili su COVID-19 pozitivni.

Navedene pacijente u tu ordinaciju upućivati će isključivo izabrani liječnici dentalne medicine – stoji u obavijesti koja je stigla iz dubrovačkog Doma zdravlja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]