26.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNikolina Bubica i Tonka Brailo među 513 nagrađenih nastavnika i učitelja u...

Nikolina Bubica i Tonka Brailo među 513 nagrađenih nastavnika i učitelja u RH

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika Ministarstva znanosti i obrazovanja izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u lanjskoj školskoj godini.

Danas 5. listopada na Svjetski dan učitelja ministar Radovan Fuchs dodijeliti će priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima.

Među 513 odabranih, pri vrhu liste je nastavnica matematike i informatike iz Osnovne škole Mokošica Nikolina Bubica, koja je već i prije nagrađivana za svoj poseban doprinos unaprjeđenju obrazovanja. Iz Dubrovnika je nagrađena još učiteljica Tonka Brailo iz OŠ Ivana Gundulića, također ne prvi put.

Ostalih pet nagrađenih nastavnika je doline Neretve.

Ivana Bašić, učiteljica OŠ Opuzen, već je i prije dobivala nagrade za naj učiteljicu, kao i Martina Glučina, nastavnica povijesti i knjižničarka, koja radi i u Srednjoj školi Metković te u Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi u Metkoviću. I Josip Jelčić, nastavnik njemačkog jezika u Srednjoj školi u Opuzenu te OŠ Gradac također je, ne i prvi put, dobio ovu nagradu. Osim nabrojenih nagrađene su nastavnica kemije Antonela Dragobratović i nastavnica njemačkog jezika Svjetlana Bebić, obje iz Gimnazije Metković.

Nastavnici će uz priznanje dobiti i novčanu nagradu od 10 000 kuna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA