11 C
Dubrovnik
Utorak, 20 travnja, 2021
Naslovnica Kultura Neobična akcija za Petrinju: U kazalište s Terezom, Gabi ili Nives?

Neobična akcija za Petrinju: U kazalište s Terezom, Gabi ili Nives?

“Kazalište sa srcem” naziv je nesvakidašnje humanitarne akcije predstavljene na press konferenciji u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu – brojne osobe iz domaćeg javnog života pristale su, naime, biti dio licitacije na kojoj će se ljubitelji kazališta nadmetati za njihovo ekskluzivno društvo na predstavi “Revizor”, piše Arteist.hr.

Ukratko, tko najviše odriješi kesu, predstavu će gledati iz lože u društvu odabrane poznate osobe, a sva sredstva odlaze za popravak bolničkih uređaja bolnice u Petrinji koja su nastradala u potresu.

Popis javnih osoba koje će od 1. ožujka na Facebook stranici Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu biti dostupne za licitaciju je, najblaže rečeno, zanimljiv – Nives Celzijus, Dario Šimić, Tereza Kesovija, Gabi Novak, Zoran Šprajc, Davor Gobac, Nina Violić, Boris Jokić i Ana Begić Tahiri samo su neka od imena. “Osoba koja u roku od 24 sata ponudi najvišu cijenu, te iznos uplati na poseban žiro račun, tu osobu će izvesti 25. ožujka na izvedbu predstave ‘Revizor’ u jednu od loža”.

“Divan je osjećaj pomagati ljudima i uvijek se odazovem ovakvim akcijama. Apeliram na ljude koji imaju, ali zaista imaju financijskih mogućnosti pomoći, da pomognu. Jer neopisiv je osjećaj i ogromno zadovoljstvo kada usrećite drugog čovjeka. Dobro je činiti dobro”, rekla je Tereza Kesovija predstavljajući akciju “Kazalište sa srcem”.

Više pročitajte ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić