14.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaVijestiNastavlja se otkazivanje događaja, ništa od koncerata i radionica

Nastavlja se otkazivanje događaja, ništa od koncerata i radionica

Sukladno preporuci nacionalnog kriznog stožera Civilne zaštite da se otkažu predavanja s više od 100 sudionika i u Dubrovniku se nastavlja niz otkazivanja događaja.

Otkazan koncert učenika UŠ Luke Sorkočevića i Dubrovačkog simfonijskog orkestra

Koncert učenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića i Dubrovačkog simfonijskog orkestra koji se trebao održati večeras u tvrđavi Revelin otkazan je prema preporukama za odgodu i ograničavanje organiziranih okupljanja zbog korona virusa, a koje su uputile mjerodavne institucije.

O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Otkazuju se radionice u Domu Marina Držića

Sve polaznike naših radionica, likovnih, glazbenih i dramskih,  za odrasle i za djecu, ovim putem obavještavamo kako do daljnjega otkazujemo sve započete aktivnosti Doma Marina Držića.

S obzirom da je zdravlje građana na prvom mjestu i vodeći se preporukama mjerodavnih tijela u vezi trenutne situacije s koronavirusom odgađamo sve navedene radionice do daljnjega.

O ponovnom održavanju radionica javnost će biti pravodobno obaviještena.

U Lazaretima je otkazano gostovanje književnika Nebojša Lujanovića, autora trenutno jednoga od najčitanijih hrvatskih romana „Južina“ koje se trebalo održati sutra u trećoj lađi.

Dubrovačka baština d.o.o. koja upravlja kompleksom Lazareta (prvih pet lađa), te ljetnikovcem Bunić-Kaboga do daljnjega otkazuje sve najavljene aktivnosti. Prema preporukama zbog koronavirusa Dubrovačka baština d.o.o. obustavlja do daljnjeg sve skupove i organizirana okupljanja.

Obavijest o nadolazećim događanjima u Dubrovačkim knjižnicama

U jeku globalne pandemije, a u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), Stožera Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, vezanih za preporučene odgode svih skupova i organiziranih okupljanja na kojima sudjeluje više od 100 ljudi, Dubrovačke knjižnice do daljnjega odgađaju sva događanja počevši od sutra, 14. ožujka 2020.

Radionice ‘’Učimo dubrovački’’s Lukom Paljetkom koje su se trebale održavati svake subote, također se odgađaju do daljnjega.

O svim novim terminima javnost će biti informirana pravovremeno.

Knjižnice i dalje ostaju otvorene po redovitome radnom vremenu i na usluzi svim svojim korisnicima.

Podsjetimo, gradske vlasti, ali i vlasti Općine Župa dubrovačka donijeli su odluku da se prekine formalni rad vrtića na dva tjedna, počevši od ponedjeljka, 16. ožujka. Otkazani su i svi treninzi u JU Sportski objekti Dubrovnik, a Kinematografi Dubrovnik zatvorili su svoja vrata do 13. travnja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA