25.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNaš stožer razmatra formiranje triju cjelina kroz koje će se smjeti kretati...

Naš stožer razmatra formiranje triju cjelina kroz koje će se smjeti kretati bez propusnica: dolina Neretve, otoci i Pelješac, šire dubrovačko područje

Obzirom na sve veće primjedbe građana koji s negodovanjem prate događanja oko zadržavanja strogih mjera ograničenog kretanja kroz našu županiju, a o kojima odlučuje svaki lokalni Stožer, Joško Cebalo je najavio neke preinake, koje se moraju usuglasiti između lokalnih jedinica, ali pod strogim naputcima epidemiologa.

-Razmišljamo o formiranju triju cjelina u našoj županiji u kojima bi se moglo kretati bez propusnica. Riječ je o dolini Neretve, otocima i Pelješcu, te širem području grada Dubrovnika. Kada mi donesemo i usuglasimo prijedlog na lokalnoj razini, poslat ćemo to Nacionalnom stožeru koji će dati svoj konačan sud – kazao je Cebalo.

Naglasio je kako bi isti režim ostao važiti za otoke, te i kada se donesu ove nove mjere, da će se na otoke morati tražiti propusnica.

Cebalo je i informirao kako je dosad iz naše županije prema Zagrebu pošlo 1306 uzoraka, te kako ih je 110 pozitivnih. Izlječeno je 15 osoba, a čekaju se nalazi od 107 u međuvremenu uzet nalaza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA