30.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNakon više od dvije godine Povjerenstvo odlučilo kako Franković nije u sukobu...

Nakon više od dvije godine Povjerenstvo odlučilo kako Franković nije u sukobu interesa jer je Olgu Muratti imenovao svojom savjetnicom

Mato Franković nije u sukobu interesa zbog imenovanja Olge Muratti kao svoje savjetnice, odluka je nadležnog Povjerenstva koje je postupalo nakon što je zaprimilo prijavu kojom se to preispitivalo.

Franković se o tome očitovao putem društvenih mreža. Napisao je:

Dan potvrda o ispravnom postupanju

Nakon što smo zaprimili presudu Visokog upravnog suda koji je dao za pravo Libertasu u postupku tužbe udruge Ragusa Bus stigao je još jedan pravorijek – Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbilo je prijavu znanog heroja koji me tužio za kršenje Zakona o sprječavanju sukoba interesa.

Žalosno je što pojedinci misle kako će ako nabace blato na mene oni sami postati bolji. Pokušajte postati bolji nudeći ideje, programe i slično. Jer iza mene stoje realizirani brojni projekti od škola, vrtića, pročistača, kanalizacijskih i vodoopskrbnih sustava do autobusa, sportskih dvorana i slično. Vi se bar pokušajte potruditi nešto ponuditi jer blatom kojim gađate druge nikad nećete postati bolji ljudi – napisao je Franković, te priložio Odluku u kojoj se na jednom mjestu spominje kao splitski gradonačelnik! Obzirom na zaoštrenu retoriku koju Franković u zadnje vrijeme ima prema svom splitskom kolegi, ne možeš nego pomisliti, pa kud baš greška s imenom tog grada.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA