24.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNakon teksta o certifikatu koji je dobila Luka Gruž, javili su se...

Nakon teksta o certifikatu koji je dobila Luka Gruž, javili su se iz Bisnode grupe: ne može svatko dobiti naš certifikat

Southern Market Bisnode grupa se oglasila nakon teksta

“Certifikat s kojim se hvali Željko Raguž se ne zaslužuje, nego naručuje i kupuje!”

i poslala tekst koji prenosimo u cijelosti:

U međunarodnom okruženju certificiranje je ustaljena praksa kojom tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i podižu povjerenje. Na području Southern Marketa Bisnode grupa ima dugu tradiciju dodjeljivanja certifikata o kreditnoj izvrsnosti, koji predstavljaju uglednu putovnicu tvrtke. Potvrda pokazuje iznadprosječnu kvalitetu poslovanja tvrtke, što znači veću učinkovitost i profitabilnost, kao i manji rizik u poslovanju s takvom tvrtkom. Kreditnu ocjenu izvrsnosti imaju samo najbolje tvrtke koje postižu najviše poslovne standarde i koje su se tijekom dužeg razdoblja pokazale kao pouzdani partneri. To mogu biti mala ali i velika poduzeća od kojih u Hrvatskoj mnoga imaju upravo Bisnode certifikat izvrsnosti, kao npr. Elda, ABB, Asseco SEE, Hipp Croatia i mnoge druge.

Platinastu klasu certifikata o bonitetnoj izvrsnosti predstavljaju tvrtke koje su postigle AAA ocjenu pet uzastopnih godina i predstavljaju Crème de la crème hrvatske ekonomije. 

Poduzeća, koja ne postižu postavljene poslovne standarde, ne mogu dobiti Bisnode certifikat, dakle, ne može svatko postati nositelj certifikata, za to su potrebni prvenstveno vrhunski poslovni rezultati. 

Više informacija o certifikatima, uvjetima za pridobivanje certifikata, možete dobiti na bisnode.hr 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA