11.8 C
Dubrovnik
Subota, 3 prosinca, 2022
NaslovnicaVijestiNajekstremniji slučaj kršenja samoizolacije u DNŽ - pokušao/la pobjeći iz RH

Najekstremniji slučaj kršenja samoizolacije u DNŽ – pokušao/la pobjeći iz RH

“Najekstremniji primjer kršenja samoizolacije je osoba koja je bila prijavljena na jednoj adresi, a tamo nije bila, a kasnije je uhvaćena u Zračnoj luci Split u Resniku, odakle je htjela napustiti Republiku Hrvatsku”, kazao je načelnik PU dubrovačko-neretvanske odgovorivši na pitanje novinara na konferenciji Stožera civilne zaštite DNŽ.

“Dosada je utvrđeno 15 kršenja samoizolacije, ali smo zaprimili više od 200 prijava. Da se razumijemo nije kršenje izolacije, ako zaraženi radi u svom vrtu. Kršenje samoizolacije je ako ta osoba ide na javna mjesta, među ljude”, kazao je Ivan Pavličević.

Dodao je kako je policija ukinula kontrolni punk u Platu te kako je ubrzan promet preko punkta Dubac, na što su se građani žalili. U posljednja 24 sata evidentirano je jedno kršenje mjera samoizolacije na području doline Neretve.

Na pitanje novinara o otvaranju ZL Dubrovnik, koja je prema sadašnjem stanju zatvorena do 15. travnja, načelnik Stožera Joško Cebalo odgovorio je kako se još ništa ne zna, ali kako je prema situaciji u ovom trenutku izvjesno da će Zračna luka i nakon 15. travnja biti zatvorena.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA