33.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 28 srpnja, 2021
NaslovnicaLifestyleNa župskom humanitarnom koncertu "Za Ivanu" prikupljeno 46 000 kuna

Na župskom humanitarnom koncertu “Za Ivanu” prikupljeno 46 000 kuna

Na humanitarnom koncertu za pomoć Ivani Štajduhar, mladoj majci koja se bori sa zloćudnom bolesti, koji se sinoć održao u Mandaljeni, sakupljeno je 46 000 kuna.

Koncert su otvorile Župske mažoretke, a nastupili su KUD Marko Marojica iz Župe, KUD Stjepan Radić iz Pridvorja te klapa Kaše. Uz glazbu i ples organizirana je i lutrija.

Drage moje Mame, Uspješno je odrađena prva naša humanitarna akcija Bila je to akcija za našu Ivanu. Još dojmove ne mogu po složiti, samo mogu za sada reći:”HVALA svima!”

Kao prvo hvala mojoj obitelji što mi je bila velika potpora i podrška. Bilo je trenutaka odustajanja, padanja, dizanja, ali na kraju svaka kaplja znoja, svaka suza, svaka neprespavana noć, isplatila se! Prikupile smo 46.000.00 kn za našu Ivanu. Nadam se da će joj bar malo pomoći…

…A vi drage moje majke, žene, kraljice, nemoj te se ljutit ako vas imenom ne prozovem. Vi ćete se same prepoznati. Jedno veliko hvala što ste me gurnule u najtežem trenutku. Što ste vjerovale u sve ovo, i što ste mi dale povjerenje. Svim ostalim mamama od srca zahvaljujem što su na bilo koji način pridonijele akciji za našu Ivanu! Hvala za svaki savjet, komentar, pa i koju ružnu riječ. Sve smo bile tu na jednom mjestu kad je najviše trebalo. Ovo nam je dokaz da možemo mi sve. Idemo dalje u nove izazove i pobjede. Zdrave, vesele mi, svih 454 mama u grupi, bile. I da ne ne zaboravim, veliko hvala tatama koji su pomogli u ovoj akciji, napisala je organizatorica koncerta Marina Lučić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić