27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleNa panelu "Studiraj i treniraj" saznajte kako balansirati između sportskih i fakultetskih...

Na panelu “Studiraj i treniraj” saznajte kako balansirati između sportskih i fakultetskih obaveza

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju  Sveučilišta u Dubrovniku i ove godine organizira panel posvećen balansiranju sportskih i fakultetskih obaveza pod nazivom ‘Studiraj i treniraj’, koji će se održati u četvrtak, 16. svibnja, u 18 sati u Studentskom domu (Marka Marojice 2B).

Ovaj zanimljivi panel pružit će priliku budućim studentima da čuju iskustva vrhunskih sportaša i sportskih stručnjaka koji su neke od najboljih rezultata u karijeri ostvarili iz studentskih klupa i uspješno uskladili svoje sportske karijere s obavezama na Sveučilištu.  

Cilj panela je upoznati potencijalne studente sportaše s mogućnostima studiranja na Sveučilištu u Dubrovniku te ukazati na važnost obrazovanja i ostvarivanja akademske karijere uz sportsku, stoga je ovo prilika da se zajedno podsjetimo da je moguće uz profesionalni sportski život voditi i studentski.

Na panelu će sudjelovati:

Josip Pavić, mag. oec., državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta

prof. dr. sc. Renata Barić, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, sportska psihologinja, online

prof. dr. sc. Ivana Pavlić, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku

Iva Oberan, studentica Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, JK Župa dubrovačka

Filip Vujičić, student Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, KK Dubrovnik

Jasmin Repeša, alumni Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, sportski direktor Hrvatskog košarkaškog saveza

Mihovil Španja, alumni Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, voditelj rekreacije u vodi djece s teškoćama u razvoju

Moderatorica panela je dr. sc. Nina Mijoč, alumna i vanjska suradnica Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Pored navedenih sudionika, panelu će se online obratiti i zlatni vaterpolisti s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te igrači VK Jug Adriatic osiguranja, Marko Žuvela i Filip Kržić te Marin Tomasović, student na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i igrač VK Spandau 04 Berlin.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA