18 C
Dubrovnik
Četvrtak, 6 svibnja, 2021
NaslovnicaVijestiNa natječaj za zakup restorana u marini Komolac pristigle dvije ponude -...

Na natječaj za zakup restorana u marini Komolac pristigle dvije ponude – izabrana tvrtka u vlasništvu bliskog suradnika Lukše Frankovića

Novi zakupac restorana u ACI marini Komolac je tvrtka RAUNIG d.o.o u vlasništvu Vlada Rauniga, višegodišnjeg direktora i bliskog suradnika Lukše Frankovića koji u zakupu ima Tvrđavu Revelin. Na natječaj koji je objavljen 31. siječnja pristigle su dvije ponude, a ova Vlada Rauniga bila je bolja od ponude druge tvrtke, Hodson d.o.o čija je direktorica Nina Žužul.

Početni iznos cijene zakupa je bio 35 tisuća kuna mjesečno (bez PDV-a), a tvrtka Raunig je ponudila 38.207 kuna.

Natječaj je raspisan za restoran koji se u zatvorenom prostoru prostire na površini od 216,37 m² s otvorenim prostorom natkrivene terase 68,65 m² kao i otvorenom prostoru bazena i prostora oko njega površine 343,60 m² na kojima je moguće obavljati ugostiteljsku djelatnost. Zakup prostora je dobiven na razdoblje od pet godina, uz mogućnost produženja.

Obzirom na iskustvo novoodabranog zakupca, za očekivati je da će marina u Komolcu dobiti sadržaj i ponudu adekvatnu njenom značaju u nautičkom životu Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

đ

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić