30.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNa natječaj za direktora/icu Turističke zajednice Županije stiglo 6 kuverata

Na natječaj za direktora/icu Turističke zajednice Županije stiglo 6 kuverata

Na ponovljeni natječaj za direktora ili direktoricu TZ Dubrovačko-neretvanske županije se javilo šest kandidata.

Tko se sve javio, ali jesu li svi kandidati priložili valjanu i potrebnu dokumentaciju kojom će dokazati da zadovoljavaju uvjetima iz natječaja, bit će poznato nakon što se otvore pristigle kuverte.

Naime, u uredu TZ Županije su nam danas jedino mogli potvrditi broj pristiglih kuverti.

Na prošlom natječaju su bila četiri kandidata, a čini se kako je činjenica o ponavljanju natječaja budući nijedan od njih nije dobio potrebnu većinu glasova, bila motivirajuća za još neke zainteresirane.

Prema našim saznanjima, na ponovljeni natječaj se javilo troje istih kandidata koji su već aplicirali za ovo radno mjesto, Matea Bošković, Ivana Rodin i Julije Srgota, a još jedan kandidat za kojega znamo je i Joško Pulić, magistar ekonomije sveučilišni specijalist, prema LinkedIn profilu, turistički radnik s petnaestogodišnjim iskustvom na različitim pozicijama u hotelskim sustavima.

Tko su preostali zainteresirani kandidati saznat ćemo veoma skoro, kada se sastane Povjerenstvo i provjeri njihovu dokumentaciju. Pred njima je ovoga puta još zahtijevniji posao u odabiru najboljeg kandidata za čelnu osobu županijske turističke zajednice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA