31.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaMOST imenovao povjerenika za Dubrovnik

MOST imenovao povjerenika za Dubrovnik

Nakon što je dosadašnjem čelniku MOSTa u Dubrovniku, Maru Kristiću izglasano nepovjerenje zbog načina vođenje stranke, Most je imenovao regionalnog koordinatora Mosta za Dalmaciju, Milana Kapovića, kao privremenog povjerenika za Dubrovnik. On biti zadužen i za provođenje unutarstranačkih izbora Mosta za Dubrovnik u sljedećih mjesec dana.

Time se dala mogućnost članovima da izaberu novog koordinatora i koordinacijski tim, u skladu s njihovom prethodnom inicijativom. Ova inicijativa potekla je od strane članova Mosta Dubrovnik zbog želje za većom aktivnošću, kojom žele doprinijeti razvoju svoga grada.

Predsjednik Mosta Božo Petrov istaknuo je kako članovi Mosta u Dubrovniku imaju niz vrlo kvalitetnih, stručnih ljudi, od kojih će se izabrati koordinacijski tim, s koordinatorom na čelu tima. Most je uvijek pri stavu kako potrebe grada i sredine najbolje znaju građani koji žive u njemu i s njim, tako da će kroz unutarstranačke izbore, članovi Mosta u Dubrovniku izabrati svoje buduće predstavnike.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA