31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiMogućnosti za poticaje projekta dRural predstavljene u Veloj Luci

Mogućnosti za poticaje projekta dRural predstavljene u Veloj Luci

U Općinskoj vijećnici u Veloj Luci održana je radionica o projektu dRural i o tome kako se mogu ostvariti novčani poticaji za proširenje poslovanja. Okupljenima su se predstavili detalji trenutno otvorenih poziva za jednostavne i složene usluge te postupci online prijave. Podsjećamo kako je prijavom na poziv za jednostavne usluge moguće ostvariti poticaj od 5.000€, dok za složene usluge poticaj iznosi 50.000€.

Sudjelovanjem na projektu i na platformi dRural moći će se online putem predstaviti usluge potencijalnim kupcima na ruralnom području Dubrovačko-neretvanske županije.

Zbog loših vremenskih uvjeti brojni zainteresirani nisu mogli sudjelovati uživo na radionici, ali je osiguran izravan prijenos putem Facebook stranice Radio M Vela Luka. Snimku možete pogledati ovdje.

Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s  Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Grad Metković, Dom zdravlja Metković, Tehnologijsko-razvojni centar u Osijeku (TERA) te  partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije. Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA