33.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiMJESNI ODBOR KOLOČEP: Postira će koristit dio rive koji se ne rekonstruira

MJESNI ODBOR KOLOČEP: Postira će koristit dio rive koji se ne rekonstruira

“S obzirom da se u današnjem priopćenju za javnost, upućenom od, kako se navodi, mještana Kalamote, navodi da je ”moguće da se gospodin Dadić dogovorio s predstavnicima mjesnog odbora”, a vezano za sporni prijedlog da Donje Čelo na Kalamoti s gradom bude povezano samo brodom ‘Europa’ tri puta dnevno, takve insinuacije odbacujemo. – stoji u priopćenju s Kalamote koji potpisuje Josip Vuleša.

Sa Županijskom lučkom upravom Mjesni odbor Koločep nije se dogovorio o voznom redu već je u mail komunikaciji u kojoj se od MO tražilo da dostave vozni red za liniju koja bi išla tri puta dnevno odgovoreno kako je nemoguće dati prijedlog koji bi po predloženim uvjetima zadovoljio većinu potreba stanovnika Kalamote te da je jedino kvalitetno rješenje omogućavanje alternativnog pristana za brod Postira. Stoga je u naknadnom razgovoru sa ravnateljem Županijske lučke uprave Željkom Dadićem dogovoreno kako će brod Postira narednih mjesec dana koristiti dio rive na kojem neće započeti radovi rekonstrukcije, dok će unutar navedenih mjesec dana Županijska lučka uprava postaviti ponton, a što će omogućiti nesmetano pristajanje broda Postira na redovnoj liniji.

Mjesni odbor Koločep na raspolaganju je svim stanovnicima otoka, a podaci o službenom mailu MO, telefonu, mobitel Tajnika i mobitel Predsjednika su javni i dostupni”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA