29.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarMise koje predslavi biskup Glasnović u božićnom vremenu

Mise koje predslavi biskup Glasnović u božićnom vremenu

Misu polnoćku u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku predslavit će dubrovački biskup mons. Roko Glasnović.

Na svetkovinu Rođenja Gospodinova – Božić 25. prosinca dubrovački biskup mons. Roko Glasnović predslavit će svečano misno slavlje u dubrovačkoj katedrali u 10 sati.

Na Sv. Stjepana u ponedjeljak 26. prosinca biskup mons. Roko Glasnović će pohoditi Zatvor u Dubrovniku te će s osobljem i zatvorenicima slaviti misu u 8.30 sati.

Na blagdan Nevine dječice u srijedu 28. prosinca dubrovački biskup mons. Roko Glasnović pohodit će u 10 sati Centar za rehabilitaciju „Josipovac“ u Mandaljeni gdje će se štićenicima i osobljem slaviti euharistiju. Nakon toga će pohoditi Dječji dom „Maslina“.

Na blagdan Svete Obitelji Isusa, Marije i Josipa koji se posebno proslavlja u župi Svete Obitelji u Novoj Mokošici dubrovački biskup mons. Roko Glasnović predvodit će svečano misno slavlje u petak, 30. prosinca s početkom u 11 sati.

Na Silvestrovo 31. prosinca u 18 sati misu zahvalnicu s pjevanjem Te Deuma dubrovački biskup mons. Roko Glasnović slavit će u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku.

Na Novu godinu, svetkovinu Marije Bogorodice i Međunarodni dan mira 1. siječnja biskup mons. Roko Glasnović slavit će euharistiju u katedrali Gospe Velike u  18 sati.

Na svetkovinu Bogojavljena – Sveta tri kralja u petak 6. siječnja biskup dubrovački mons. Roko Glasnović slavit će misu u 10 sati u katedrali u Dubrovniku.

Na Krštenje Gospodinovo u nedjelju 8. siječnja u 11 sati dubrovački biskup mons. Roko Glasnović slavit će misu u crkvi Domino u Dubrovniku gdje se u božićnom vremenu uz tamburaški orkestar tradicionalno pjevaju sve strofe poznate hrvatske božićne pjesme „U s’e vrijeme godišća“.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA