30.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiMinistar pravosuđa u radnom posjetu Dubrovniku o proširenju zgrade suda i zatvora

Ministar pravosuđa u radnom posjetu Dubrovniku o proširenju zgrade suda i zatvora

Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica boravio je u četvrtak u radnom posjetu Gradu Dubrovniku tijekom kojeg je posjetio Županijski sud u Dubrovniku i Zatvor u Dubrovniku.

Ministar je održao radni sastanak sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem, zamjenikom župana Joškom Cebalom i gradonačelnikom Grada Dubrovnika Matom Frankovićem o aktivnostima u realizaciji projekta kojim se dugoročno osiguravaju prostorni kapaciteti sudova i zatvora u Dubrovniku.

S predsjednicom Županijskog suda Jositom Begović razgovarao je na temu provedbe akcijskih planova za povećanje učinkovitosti rada sudova te o infrastrukturnim i kadrovskim pitanjima.

Na sastanku su uz ministra i predsjednicu Županijskog suda u Dubrovniku, sudjelovali i predsjednica Općinskog suda u Dubrovniku Marijana Capurso Kulišić te upravitelj Zatvora u Dubrovniku Zlatko Karačić.

Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županije i Ministarstvo pravosuđa potpisali su 25. srpnja 2018. godine Sporazum o sufinanciranju radova, temeljem kojeg se izgradnja prostornih kapaciteta sufinancira u omjerima – 55% Ministarstvo pravosuđa i uprave, 10% Dubrovačko-neretvanska županija i 35% Grad Dubrovnik.

Realizacijom ovog projekta osigurat će se dostatni prostorni kapaciteti za smještaj svih pravosudnih tijela u Gradu Dubrovniku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA