29.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDubrovnik najbolja kongresna destinaciju u srednjoj i jugoistočnoj Europi, Romana Vlašić među...

Dubrovnik najbolja kongresna destinaciju u srednjoj i jugoistočnoj Europi, Romana Vlašić među Top 10 najutjecajnijih predstavnika kongresnih destinacija

U Ljubljani, u Sloveniji, od 1.-2. veljače 2023., održan je specijalizirani sajam kongresne i incentive ponude Conventa, za srednju i jugoistočnu Europu na kojem je sudjelovalo 146 internacionalnih kupaca tzv. buyera i 90 dobavljača koji su predstavljali svoju ponudu s ukupno 300 sudionika te dodatnih 17 hrvatskih tvrtki na strani kupaca i dobavljača.

U sklopu događaja održala se i dodjela godišnjih nagrada MEETINGS STAR – ZVIJEZDA POSLOVNIH SKUPOVA, a u kategoriji „M MEETING DESTINATIONS“ srednjih destinacija u kojima se mogu održavati kongresi do 1200 sudionika pobijedio je Dubrovnik.  Direktor marketinga i osnivač specijaliziranog sajma „Conventa“, Gorazd Čad uručio je nagradu voditeljici Kongresnog ureda i razvoja stranih tržišta Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romani Vlašić, koja je također uvrštena u Top 10 najutjecajnijih predstavnika kongresnih destinacija.

Na održanim sastancima potvrdio se daljnji interes stranih partnera za hrvatske destinacije koje su najbolje povezane s međunarodnim zračnim lukama te imaju dobru infrastrukturu za održavanje manjih ili srednje velikih poslovnih skupova te je  Dubrovnik još jednom dokazao da je izvrsna turistička destinacija u kongresnoj industriji u Europi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA