13.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaLifestyleMediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u ožujku

Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u ožujku

Najveća nacionalna manifestacija 20-ti mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se od 23-27. ožujka 2022. u hotelu 5* RIXOS PREMIUM DUBROVNIK

Cilj sajma je postizanje veće razine ekološke svijesti, održivi razvoj, promocija zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva kroz kvalitetu plasman i marketing.

Na prethodnom mediteranskom sajmu prije pandemije izazvane covidom -19, u Gradu Dubrovniku okupili smo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti ekološke, tradicijske proizvode i proizvode iz sfere zelenog poduzetništva. Izlagalo je preko 100 izlagača iz svih dijelova Republike Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 10.000 posjetitelja.

Iz provedenih anketa bilo je vidljivo zadovoljstvo izlagača ekoloških i tradicijskih proizvoda koji su uvidjeli veliku priliku upravo na ovom Sajmu.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, na području ekološke poljoprivrede i ostalog ekološkog poduzetništva. Potvrđuje to i činjenica da je u travnju, 2005. sa našeg sajma pokrenuta i ostvarena ideja o proglašavanju Dubrovačko – neretvanske županije GMO free županijom, nakon ćega su slijedile I ostale županije.

Orijentacija sajma usmjerena je prema novim proizvodima, podizanju kvalitete nastupa izlagača, kao i podizanju kvalitete ekoloških i tradicijskih proizvoda.

Sve navedene aktivnosti imaju za cilj promidžbu održivog razvoja, zdravog načina življenja, te pozicioniranje gradova i županija u tom pravcu.

Konačno naša glavna zadaća je kontinuirano praćenje trendova, te kreiranja pozitivne poduzetničke klime, a samim time ostati ključni čimbenik u razvoju malog i srednjeg poduzetništva, te obrtništva u svim županijama Republike Hrvatske, kao i poticanje razvoja obiteljskih gospodarstava u smjeru ekološke poljoprivrede i poljoprivredne proizvodnje. 

Zainteresirani gospodarski subjekti i građani svi ste dobrodošli!

Proslavimo zajedno 20-ti po redu mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Vidimo se u hotelu RIXOS PREMIUM DUBROVNIK.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA