13.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiMara Bezek, Laura Kursar i Vito Farac osvojili nagrade na natjecanju Match...

Mara Bezek, Laura Kursar i Vito Farac osvojili nagrade na natjecanju Match Race

Na natjecanju Match Race, koje se održalo u Splitu u sklopu Enter konferencije, maturantice Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Mara Bezek i Laura Kursar pod vodstvom mentorica Branke Gunjine i Sandre Bender osvojile su zavidne rezultate.

Na natjecanju sudjelovalo je 12 učenika (po 2 učenika iz svakog Regionalnog centra kompetentnosti) koji su nasumičnim izvlačenjem podijeljeni u parove.

Mara i Laura u paru s učenicima iz Regionalnog centra kompetentnosti Opatija i Regionalnog centra kompetentnosti Pula izradile su i prezentirale video priču (Microsoft Sway) na temu “Kulturno-povijesna baština u Splitsko-dalmatinskoj županiji u funkciji održivog turizma”.

Čestitamo našim učenicama Mari Bezek koja je osvojila drugo mjesto i Lauri Kursar na osvojenom četvrtom mjestu u disciplini „Sustainable Tourism”. 

Na natjecanju Match Race sudjelovali su i učenici Srednje škole Petra Šegedina iz Korčule, partnerske škole Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik.
Čestitamo učeniku Vitu Farcu na osvojenom drugom mjestu u kategoriji Kuharstvo – priprema jela od brancina i njegovoj mentorici Rini Poši, pišu iz TUŠ-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA