32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleLjubavna priča u valceru: Teo je gledao u Mihaelu, a ona u...

Ljubavna priča u valceru: Teo je gledao u Mihaelu, a ona u note…

Valentinovo! I ljubavna priča dvoje divnih glazbenika, Mihaele i Tea Martinovića.

Zaljubili smo se na prvoj gaži. Teo je gledao u mene, a ja u note. A nakon prvog snimanje je pao onaj pogled i tu smo sve znali – priznaje Mihaela Martinović, nagrađivana čelistica, zaposlena u Dubrovačkom simfonijskom orkestru, koja je prije nešto više od dvanaest godina krenula na zajednički put sa svojim Teom, čovjekom s kojim dijeli život i umjetnički suživot, budući je i on glazbenik, vrhunski pijanist.

Pa sad, kažu kako je za odnos i vezu bolje da su partneri drukčijih zanimanja i profesija, no Mihaela nema ništa protiv toga da su oboje iz iste “branše”. Dapače!

-Nama je super radit skupa i baš u tome uživamo. Meni je život jednostavniji kad mi partner apsolutno razumije “vode u kojima plivam”, pogotovo kad je to nešto malo apstraktnije poput muzike. Nas dvoje smo zbilja jako brzo kliknuli, tako da svatko ima svoj prostor u kojem ima slobodu stvaranja. Mislim da to opet potvrđuje blagodat iste profesije jer nitko ne njorga kad drugi “opet vježba.”

Za sklad u zajedničkom životu, Mihaela smatra da je potrebno “uzajamno razumijevanje i opraštanje. Neka vrsta dobre ravnoteže i mira”.

Dogodi li ti se da se ponekad, možda dok skupa svirate, ponovno zaljubiš u svog muža? Ili u nekom drugom trenutku? Možda kad preuzme brigu o mališanu, a tebe pusti da vježbaš?

-Da, često se dogodi kad Teo nešto prekrasno odsvira. Baš super pitanje. Podsjeti te na one prve momente i potvrdi ljubav. A, kad me malo puste na miru, to je neka druga dimenzija ljubavi koju često osjetim.

Danas se jako puno mladih odlučuje ostati izvan bračnih okvira, kažu, papira, vi ste dvoje umjetnici, zašto ste smatrali da je brak institucija za vas?

-Pa da, to je skroz razumljivo. Nas dvoje smo dosta dugo zajedno bili prije braka, i za brak smo se odlučili kad je došao sin. Iskreno, razlike neke nema, ali meni osobno je drag taj imaginarni krov pod koji spadamo nas troje.

Što su za vas zajednički trenuci u kojima najviše uživate u životnoj svakodnevici?

-Najviše se volimo mazit, komplimentat i jednostavno provodit vrijeme zajedno – svirajući, jedući, “blebetajući”…

I, slavite li Valentinovo?

-Ne slavimo, ali smo zbilja jako sretni zajedno tako da u nas vrijedi onaj klišej da nam je Valentinovo svaki dan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA