31.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiLibertas ima novu mobilnu aplikaciju putem koje možete provjeriti kad autobus stiže...

Libertas ima novu mobilnu aplikaciju putem koje možete provjeriti kad autobus stiže na stanicu

Libertas Dubrovnik je pustio u produkciju revitaliziranu i ažuriranu mobilnu aplikaciju koja korisnicima usluga, u realnom vremenu omogućuje sve informacije o autobusnim linijama, koje su mu sljedeće stanice ali i kada točno autobus stiže do odabrane lokacije, izvijestili su iz Libertasa.

Predmetna aplikacija, Libertas app, ima za cilj osigurati dostupnost što većeg broja informacija svim korisnicima usluga prijevoza kao i zainteresiranoj javnosti.

Aplikacija se može preuzeti u Google trgovini te je prilagođena svim pametnim telefonima koji rade na Android sustavu. Aplikaciju je moguće preuzeti ovdje. 

Aplikacija je financirana iz projekta SMILE, Interreg Adrion, kroz suradnju s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA i Libertasa kao partnerom.

Projekt SMILE- FirSt and last Mile Inter-modal mobiLity in congested urban arEas of Adrion Region obuhvaćao je suradnju 12 partnera unutar 7 država Jadransko – jonskog područja te uključivao gradove i regije koji su pod utjecajem intenzivnog gradskog prometa.

Kako bi prikupili što više povratnih informacija te aplikaciju dodatno prilagodili potrebama korisnika i unaprijedili njene značajke, povratne informacije moguće je dostaviti na e mail: libertas@libertasdubrovnik.com.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA