27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleLet 3 u pohodu na Europu - 'Mama kupila traktora' orilo...

Let 3 u pohodu na Europu – ‘Mama kupila traktora’ orilo se ovog vikenda i u Madridu!

‘Mama kupila traktora’ orilo se ovog vikenda u madridskoj dvorani La Riviera te smo tako ponovo gledali scene poput onih koje smo vidjeli u Varšavi i Tel Avivu. Let3 su sjajnom izvedbom u dvorani La Riviera osvojili i fanove Eurosonga u Madridu, od kojih su neki stigli i sa hrvatskim zastavama.

Niti u Španjolskoj nije izostala erupcija oduševljenja kada bend otkrije ruže u guzama, a nakon same izvedbe Prlja je predvodio a capella zbor od preko 2500 fanova koji su još jednom htjeli ponoviti gradivo uglas pjevajući ‘Mama ŠČ!’.

Prije samog nastupa Let3 je prošetao po ‘purpurnom tepihu’ te odradio još niz intervjua i izjava potvrđujući veliki interes medija za hrvatskim predstavnicima, a članovi benda susreli su se ponovo i sa španjolskim ŠČ fanovima. U Madridu su se članovi Leta upoznali i družili s Konstraktom, prošlogodišnjom predstavnicom Srbije na Euroviziji koja je vrlo popularna i u Hrvatskoj.

Nakon Varšave, Tel Aviva i MadridaLet3 će 16. 4. nastupiti u dvorani Here u Londonu, na posljednjem pred-Eurovizijskom partiju, nakon čega se vraćaju u Hrvatsku na posljednje pripreme prije odlaska ‘Zlatnim traktorom’ za Liverpool.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA