18.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 5 listopada, 2023
NaslovnicaPolitikaLEGAZ JE PODIGAO TEMPERATURU Iz Grada stigla reakcija na istup SDP-ove vijećnice

LEGAZ JE PODIGAO TEMPERATURU Iz Grada stigla reakcija na istup SDP-ove vijećnice

Nakon priopćenja koje je poslala Anita Bonačić Obradović stigla je reakcija iz Grada Dubrovnika:

-SDP-ova vijećnica Anita Bonačić Obradović proziva gradsku upravu zbog izostanka reakcije na uzurpaciju pomorskog dobra kod vile Elita. Očito je da vijećnica Bonačić Obradović ne vlada činjenicama, budući ovlasti na pomorskom dobru jedinice lokalne samouprave nisu još uvijek dobile.

Zakon je izglasan, ali će Grad ovlasti dobiti nakon što se provede osposobljavanje pomorskih redara od strane nadležnog ministarstva. Upravo zahvaljujući angažmanu saborskog zastupnika i gradonačelnika Mata Frankovića jedinice lokalne samouprave po prvi put su dobile ovlasti da mogu nadzirati i sankcionirati sve prekršaje na pomorskom dobru te će nakon što ovlasti budu u potpunosti prenesene slučajevi poput vile Elite, Lapadske obale (obitelj Miletić i Krile koji su koristeći javno pomorsko dobro osigurali osobnu financijsku korist) postati prošlost.

Ova gradska uprava će na jednak način kao što je uvela red na javnim površinama, a koje je SDP u vrijeme njihove vladavine dijelio šakom i kapom, uvesti red i na pomorskom dobru, stoji u reagiranju iz gradske uprave.

Bonačić Obradović: Zašto građani moraju preuzeti odgovornost Grada?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA