29.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarLapađani, zatvorite prozore!

Lapađani, zatvorite prozore!

PROVOĐENJU ADULTICIDNE DEZINSEKCIJE NA PODRUČJU LAPADA DANA 08. srpnja 2024.

Obavještavamo cijenjene sugrađane da će Sanitat Dubrovnik d.o.o. dana 08. srpnja 2024. godine nastaviti sa adulticidnom dezinsekcijom preostalog dijela Lapada, i to metodom hladnog zamagljivanja (ULV).

Početak provođenja mjera adulticidne dezinsekcije/zamagljivanja na preostalom dijelu Lapada predviđen je za  08. srpnja 2024. godine, od 01:00 sat nadalje, kada će se obuhvatiti slijedeća područja: Uvala Lapad, ulice Žrtava s Dakse, Pod Rašicom, područje oko Opće bolnice Dubrovnik, Ulica Iva Vojnovića s naseljima Hladnica i Čokolino, područje Gospinog Polja i Gorice Sv. Vlaha, Ulica Pera Čingrije, Ulica Dr. Ante Starčevića uključujući i sve sporedne ulice koje pripadaju gradskom kotaru Montovjerna ( ulice Bana Josipa Jelačića, Kneza Branimira, Gabra Rajčevića).

Skrećemo pažnju građanima, posebno onima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa, da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore.

Također upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije.

Posebno se upozoravaju pčelari da za vrijeme zamagljivanja drže pčele u košnicama, dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla.

U slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija se odgađa za sljedeći dan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA