24.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiKonferencija o unaprjeđenju sustava zaštite osobnih podataka u Cavtatu

Konferencija o unaprjeđenju sustava zaštite osobnih podataka u Cavtatu

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik Joško Cebalo te gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i pročelnica Ureda gradonačelnika Marijeta Hladilo sastali su se u srijedu u Palači Ranjina s ravnateljem agencije za zaštitu osobnih podataka Zdravkom Vukićem i njegovim zamjenikom Igorom Vuljem.

Ravnatelj AZOP-a domaćine je ovom prilikom izvijestio o planiranoj “Proljetnoj konferenciji 2022”, koja će u svibnju sljedeće godine biti održana u Cavtatu, a čiji je cilj unaprjeđenje ukupnog sustava zaštite osobnih podataka u RH, EU i svijetu u kontekstu očuvanja europskih demokratskih vrijednosti, jedinstvenog digitalnog tržišta, gospodarskog rasta i kibernetičke sigurnosti.

Župan Nikola Dobroslavić podržao je ideju da se ova konferencija održi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, točnije u Cavtatu, dodavši kako smo uvijek znali biti dobri domaćini te smo tako opravdano i uvijek dosada bili jedna od najpoželjnijih destinacija kongresnog turizma. Ova važna konferencija, a i sve druge koje su pred nama u predstojećem razdoblju, a zbog pandemije protekle godine nisu mogle biti održavane, svakako će doprinijeti promociji naše županije kao kongresne destinacije, zaključio je župan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA